Cookie Booking - онлајн продавница
Изработуваме персонализирани колачиња, мафини, cake-pops и фигури од фондан за секакви прослави. Уникатно слатко задоволство за вашите најубави моменти.
Рецепт:

Љубов
Внимание
Талент

Достава низ цело Скопје

секој работен ден

од понеделник до петок

после

17:00 часот

Имате прашања?

ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

077 593 565